Wellbox®[S], de referentie
op het gebied van de thuisbehandeling van rimpels en vet.

De celstimulatie van deWellbox®[S] is een 100 % natuurlijke, onschadelijke en niet-agressieve methode. De doeltreffendheid op de tekenen van veroudering en op het silhouet werd wetenschappelijk aangetoond.

Wellbox®[S] respecteert de ecologie van de huid om aan de esthetische verwachtingen van alle vrouwen te voldoen: gelokaliseerd overtollig volume, sinaasappelhuid, gebrek aan stevigheid, rimpels, ...

En dit bij u thuis, in slechts 6 minuten per dag.

LPG®,voor een natuurlijke
en verantwoordelijke schoonheid.

De 100 % natuurlijke LPG®-techniek gebruikt het principe van celstimulatie dankzij de gepatenteerde en exclusieve behandelingskoppen.

Deze techniek stimuleert voorzichtig de huid om de latente cellulaire activiteit opnieuw te activeren op een natuurlijke en pijnloze manier zonder bijwerkingen.

Elke dag genieten meer dan 300.000 personen van deze professionele techniek. Om de toegang tot deze expertise en de unieke resultaten nog verder uit te breiden, heeft LPG® de Wellbox® ontwikkeld om thuis te gebruiken.

De resultaten liegen er niet om.

LPG® beschikt momenteel over meer dan 165 wetenschappelijke studies die de doeltreffendheid van haar technologieën aantonen. Zichtbare resultaten vanaf de eerste sessie en schoonheidsdoelen die in enkele weken worden behaald.

Meer dan 30 jaar geleden was LPG® een van de eersten om natuurlijke en onschadelijke oplossingen aan te bieden om iedereen toe te laten een leven op te bouwen in harmonie met zijn lichaam. Vandaag konden al meer dan 200.000 personen genieten van de uitzonderlijke natuurlijke resultaten van onze gepatenteerde technologieën.