Voordelen voor uw gezicht

De LIFT-koppen, speciaal ontwikkeld voor het gezicht, werken intens in op de huid dankzij de kloppende bewegingen van de kleppen, gecombineerd met een verticale aanzuiging.

De kloppende bewegingen van de kleppen van de LIFT-kop stimuleren op een natuurlijke manier de fibroblasten, waarvan de activiteit vermindert na de leeftijd van 25 jaar. Deze cel staat garant voor de jeugdigheid van de huid; ze produceert essentiële stoffen zoals collageen, elastine en hyaluronzuur.

De technologie SPS+ van de Wellbox®[S],zorgt voor een dubbele verstevigende werking dankzij de kloppende bewegingen van de kleppen die 2x sneller gaan.*

*In vergelijking met de Wellbox®Original

Een Wellbox®[S]-routine voor elk schoonheidsideaal!

Wellbox® [S] stelt meer dan 12 nieuwe gezichtsroutines voor die volledig zijn ontwikkeld door LPG®-experts voor comfortabeler en regelmatig gebruik van het apparaat... door een doelgerichte behandeling en toepassing van LPG®Cosmétiques te combineren.

De stimulatie tijdens de behandeling met de Wellbox®[S]zorgt ervoor dat de huid ontvankelijker is voor de actieve stoffen in de LPG® Cosmétiques.

> Ontdek de nieuwe routines
 • WELLBOX®[S], BELOFTES EN RESULTATEN!

  Het gezicht, de hals en het decolleté worden voller en verstevigd

  Vermindering van de huidverslapping van 53 %*

  *Klinisch onderzoek op 24 vrouwen, Laboratoire Dermexpert, Paris (Klinisch onderzoek op 30 vrouwen, Centre de Pharmacologie Clinique Appliquée à la Dermatologie, Nice)

 • WELLBOX®[S], BELOFTES EN RESULTATEN!

  Een zichtbaar jongere huid

  Vermindering van expressierimpels met 44 %*

  *Klinisch onderzoek op 24 vrouwen, Laboratoire Dermexpert, Paris (Klinisch onderzoek op 30 vrouwen, Centre de Pharmacologie Clinique Appliquée à la Dermatologie, Nice)

 • WELLBOX®[S], BELOFTES EN RESULTATEN!

  Een stralendere teint

  81,9% van de behandelde vrouwen genieten opnieuw van een stralende teint**

  **Klinisch onderzoek op 24 vrouwen, Laboratoire Dermexpert, Paris (Klinisch onderzoek op 30 vrouwen, Centre de Pharmacologie Clinique Appliquée à la Dermatologie, Nice).

Resultaten

Maar ook

80%
Van de vrouwen zijn overtuigd*
100%
van de vrouwen vinden het gebruik gemakkelijk **
 • Herschapen gezichtsovaal**
 • Een verstevigde huid**
 • Een meer veerkrachtige huid**

Bronnen: *Klinisch onderzoek op 24 vrouwen, Laboratoire Dermexpert, Paris (Klinisch onderzoek op 30 vrouwen, Centre de Pharmacologie Clinique Appliquée à la Dermatologie, Nice)
** Tevredenheidsstudie gevoerd in New York door Clinical Research Laboratories (New York, USA) met betrekking tot het persoonlijke gebruik van de Wellbox op een helft van het gelaat, door 36 vrouwen van 35 tot 55 jaar gedurende 4 weken.